Az önéletrajzod alapján ítélnek meg...

Ez pedig lehet hátrány, ha nem tudod mire kell figyelned, vagy lehet óriási előny, hiszen pillanatok alatt kitűnhetsz a többi munkavállaló közül. Már említettem, hogy egy ideig employer branding specialistaként dolgoztam egy HR-es cégnél, ezalatt az idő alatt pedig beleshettem a számomra is misztikusnak tűnő kiválasztási folyamatok mögé. Megtapasztaltam, hogy mi alapján döntenek a fejvadászok, milyen önéletrajzokat részesítenek előnyben, és milyen szerintük egy ideális jelölt. Természetesen minden pozícióra más, egy viszont biztos, az egész az önéletajzzal kezdődik. Egy jó önéletrajz egyenes út és belépő az állásinterjúra bármilyen szakmáról is legyen szó. Add meg magadnak az esélyt, és ne szalazd el a nagybetűs  ÁLOMMELÓT!

Önéletrajz készítés

Modern és letisztult önéletrajz magyar és/vagy angol nyelven.

Szöveg és dizájn egyben, melyet előzetes egyeztetéseink és adataid alapján készítek el két különböző verzióban, hogy legyen miből választanod.

PDF, JPG, PNG és nyomtatható PDF fájlként.

Média kiajánló készítés

Bloggereknek, tartalomgyártóknak

Vállalkozásod vagy blogod CV-je, amely összefoglal minden fontos tudnivalót rólad, elért sikereidről és internetes kivetülésedről. Egy olyan bemutató, amely által meggyőzheted jövőbeli együttműködő partnereid, hogy valóban jól döntenek melletted.

Önéletrajz minták

Nem csak a lenti minták közül választhatsz, hiszen az általam készített önéletrajzok személyre szabottan készülnek. *Az önéletrajzok nem valós személyekről íródtak, így a szöveg van, hogy csak kitöltés, hogy láthasd a dizájnt.

Média kiajánló minták

Természetesen nem csak a két lenti minta közül választhatsz, mivel a média kiajánlód teljes mértékben rád és a platformodra szabom. A statisztikai adatok, amelyeket megosztasz velem, diszkréten kezelem, és semmi esetre sem adom ki harmadik fél számára.

Írj nekem!

kontakt

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a média kit? Nekem szükségem van rá?

A média kit vagy kiajánló tulajdonképpen önmagad, munkáid és elért sikereid bemutatása a lehetséges megrendelőnek. Média kitet használnak egyrészt nevéből adódóan a médiában, emellett bloggerek, vloggerek és tartalomgyártók, de valójában a vállalkozásodnak is kapóra jöhet, ha nincs weboldalad. Igazából olyasmi, mint egy önéletrajz csak annál részeletesebb, színes szagos képekkel és grafikákkal. 

Logót is tervezel?

Mivel nem vagyok grafikus, így inkább azt mondanám nem. A saját logóimat én készítettem, de ezek megtervezéséhez nem kellett különösebb grafikai tudás. Hogyha logóra lenne szükséged, akkor szívesen ajánlok több ügyes grafikust is, akik örömmel segítenek neked.

Önéletrajz szöveget is írsz?

Igen, viszont ahhoz mindenképpen szükségem lesz minden fontos adatra rólad. Tehát az adataid összeírását sajnos nem úszod meg ezzel sem, de frappáns bemutatkozó szöveget szívesen írok neked. Motivációs levél írásában viszont nem segíthetek, mert úgy érzem, azt valóban a mukára jelentkező személynek kellene írnia. Ha a kísérő leveled csak javítnai vagy átnézni kellene, azzal bátran keress!